WEBSITE IS OPEN FOR 3 DAYS ONLY!

02/22/2023
2:22PM

MANLIKESTUNNA FT. KELVYN BOY - MONICA

Article Image

ManLikeStunna & Kelvyn Boy

ManLikeStunna is een Duits/ghanees talent. Met zijn diverse flows en Ghanese invloeden timmert hij hard aan de weg. Het is dan ook niet raar dat één van de grootste Ghanese artiesten zo FULLY HYPED was, dat ze samen een track hebben uitgebracht. Dit is dan ook zeker terug te zien in de track.

 

ManLikeStunna FT. Klevyn Boy - Monica

 

Kelvyn Boy

Kelvyn Brown die beter bekend staat als Kelvyn Boy is een Ghanese Afro-popmuzikant uit Assin Fosu. Hij werd getekend bij het label van Stonebwoy genaamd ' Burniton Music Group'. Maar vanwege bepaalde omstandigheden verliet hij het label in 2019. Je ziet dat hij zeker niet bij de pakken neer is gaan zitten. Want sinds zijn vertrek heeft hij duizenden volgers en luisteraars erbij gekregen. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

JUST BEFORE STAGE TIME 🎤🎼 • 👤: @kelvynboymusic_ 🛍: 3 items • #artist #ghana #antwerp #show #fullyhyped

Een bericht gedeeld door 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗬 𝗛𝗬𝗣𝗘𝗗 (@fullyhyped) op

 

 

FULLY HYPED X KELVYN BOY

Op 9 november 2019 is FULLY HYPED uitgenodigd door Emsiflybokoe, 116DJ, Jerry Boer, Kelvyn Boy en Blakk Cedi (Stonebwoy's tourmanager) om naar Antwerpen te komen. Eenmaal in Antwerpen klikte het dusdanig goed, dat alle eerder genoemde namen nu ook FULLY HYPED zijn. Waaronder ook Ronnie_is_every_where. Ronnie is momenteel de grootste blogger van Ghana. Tijdens de show van Kelvyn Boy legt hij op een van de vlogs van Ronnie uit, hoe hij zijn koffie het liefste wilt. Wil jij je koffie ook hetzelfde als Kelvyn Boy. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Throwback: @kelvynboymusic_ explaining his lyrics to @fullyhyped - It’s about coffee... right? 😋

Een bericht gedeeld door 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗬 𝗛𝗬𝗣𝗘𝗗 (@fullyhyped) op

Items in deze videoclip

 

Back Home
All Articles