🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Hmizo FULLY HYPED

Hmizo

Hmizo is net zoals Taylorr een opkomend talent in de muziekwereld. Met zijn diverse flows, zijn keiharde barz en zijn duidelijke uitspraken, weet Hmizo nu al veel luisteraars te overtuigen met zijn verhaal. Nadat zijn track 'Architect' met Taylorr als een speer is gegaan, waren Hmizo en Taylorr zo FULLY HYPED waardoor ze samen op 15 mei een nieuwe bom dropte, genaamd 'PART 2'. De videoclip staat momenteel op 280.000 views. De videoclip van Part 2 en Architect zijn beide geschoten door Recgraph .

Taylorr x Hmizo - Part 2

Items in deze videoclip 

Wilde Westen

Na de clip van Part 2, hebben Hmizo en Taylorr zich beiden aangesloten bij Wilde Westen. Vind jij dat Wilde Westen een goede zet heeft gedaan, door Hmizo en Taylorr te tekenen?

Op 31 juli werd de track "OP FINESSE' gereleased. Dit is de eerste track van Hmizo en Taylorr onder het label. De getalenteerde rappers hebben samen met Bartofso aan heel Nederland laten zien dat zij behoren tot de next best. Want op 12 augustus was Hmizo zo FULLY HYPED waarna hij de track '9MM GANG' dropte samen met MULA B. De track is geproduceerd door Iliassopdebeat. 

 

MULA B x HMIZO - 9MM GANG

 

Items in deze videoclip

Op 8 oktober 2020 dropte Hmizo de track 'Bewegen'. De track is geproduceerd door Problemchild en ook in deze clip is Hmizo weer FULLY HYPED. Daarnaast is de clip weer verzorgd door Regraph.

HMIZO - Bewegen

Items in deze videoclip

De jongens van Wilde Westen komen al sinds jaar en dag langs bij 101Barz en samen met Hmzio, Taylorr en Knaller behoren ze tot de toekomst van Wilde Westen. Op 30 oktober 2020 was Hmizo zo FULLY HYPED. Hij was samen met Taylorr te gast bij Rotjoch, Waarbij ze hun eerste 101 Barz sessie dropte. Heb jij al gezien hoe FULLY HYPED Hmizo was tijdens zijn 101Barz sessie?  

101Barz - Hmizo & Taylorr

Inmiddel hebben Hmizo en Taylorr de 700.000 views op youtube behaald met de track 'Architect'. Het was op 17 december 2020 opnieuw raak, Hmizo en Taylorr dropte namelijk de track 'Architect 2. De track is geproduceerd is Jbeatz en is gereleased onder het label 'Wilde Westen'. 

Taylorr x Hmizo - Architect 2  

Items in deze videoclip

Previous post